субота, 7 травня 2016 р.

Торт Хрещатик

230 г ядер горіхів,
5 білків,
200-220 г цукрової пудри.
Крем: 1 яйце,
200 г вершкового масла,
40 г згущеного молока,
100 г цукру, 12 г какао,
1 ст. ложка коньяку.
Збийте яєчні білки з додаванням цукрової пудри і подрібнених горіхів. Масу розділіть на 5 частин і покладіть на змащений жиром і посипаний борошном деко. Випікайте при температурі 140-150 градусів.
Для приготування крему зваріть молочний сироп (згущене молоко, 2 ст. ложки води, збийте яйце, перемішайте і доведіть до кипіння), остудіть, збийте з додаванням вершкового масла, какао та коньяку.
Отриманим кремом намажте випечені коржі і змастіть верхній корж. Зверху торт прикрасити кремом.




Немає коментарів:

Дописати коментар