Торт Горіховий
Тісто:
2 яйця,
1 склянка цукру,
1 ч. л соди,
1 ч. л оцту,
1 ст. ложка меду,
150 г маргарину,
1 склянка рубаних горіхів,
3 склянки борошна.
Крем:
1 склянка цукру,
1 склянка сметани,
1 склянка горіхів.
Цукор розітріть з медом і маргарином, збийте яйця, а потім добре збийте все на місці. У збиту масу покладіть гашену оцтом соду і залиште на 2-3 хвилини.
У готову масу всипте злегка обсмажені, січені горіхи і ретельно перемішайте. Засипте борошно і замісіть м'яке тісто. Розділіть його на 3 частини і випікати коржі. Готові коржі промажте кремом.
Для приготування крему цукор добре збийте зі сметаною до пишної маси. У готовий крем всипте обсмажені січені горіхи.
Немає коментарів:
Дописати коментар