субота, 7 травня 2016 р.

Торт Шишка

Тісто:
6 яєць,
2 склянки цукру,
3 склянки борошна,
1 ч. л. соди.
Крем:
3 л сметани,
1 склянка цукру,
1 ст. ложка какао,
лимонна кислота на кінчику ножа.
Для прикраси:
100 г тертого шоколаду.
Збийте яйця, додайте цукор, борошно і соду. Все добре перемішайте. Готове тісто по 0,5 ч. л. викладіть на деко, змащене маслом. Потім покладіть тісто меншими дозами, поступово зменшуючи розміри. Випікайте в духовці на середньому вогні до готовності. Для приготування крему дайте стекти сметані через марлю. В проціджену сметану додайте цукор, какао, лимонну кислоту. Крем готовий. Складіть все спечені коржі на велике блюдо гіркою (спочатку великі, потім менші), вмочивши кожен корж в крем. Готову "шишку" посипте тертим шоколадом. Поставте на холод на 4 години.



Немає коментарів:

Дописати коментар