субота, 7 травня 2016 р.

Швидкий і смачний Торт

Тісто:
5 яєць,
1 склянка цукру,
1/2 ч. л соди,
250 г маргарину,
250 р борошна,
ванілін,
можна какао,
горіхи та ін..
Крем:
4 баночки йогурту,
2 ст. ложки желатину,
1 склянка холодної води.
Глазур:
100 г молочного шоколаду,
100 г вершкового масла.
Для приготування бісквітного тіста, жовтки збийте в піну з допомогою міксера з додаванням 3 ст. ложок теплої води. Змішайте з цукром, розм'якшеним маргарином, содою, спеціями, борошном. Білки збийте в піну і додати до жовтків. Обережно перемішайте.
Випікайте від 45 хвилин до години. Остудіть.
Желатин розчиніть у воді і додайте в йогурт. Тісто викладіть у форму так, щоб борту були на 3 см вище, і залийте йогуртом. Поставте в холодильник на 3 години, щоб крем застиг.
Для приготування глазурі розтопити шоколад, змішайте з маслом, дайте трохи охолонути. Коли крем застигне, залийте торт глазур'ю. Прикрасьте ядрами горіхів, шматочками шоколаду та ін...




Немає коментарів:

Дописати коментар