субота, 7 травня 2016 р.

Торт Графські руїни

10 яєчних білків,
2 склянки цукру.
Начинка:
1 склянка родзинок,
1 склянка горіхів,
1 склянка чорносливу.
Крем:
1 банка вареного згущеного молока,
200 г вершкового масла.
Збийте міксером білки з цукром. Суміш накапайте чайною ложкою на змащений вершковим маслом деко і випікайте при температурі 30 градусів протягом 30-45 хвилин. Запарте родзинки, чорнослив. Запарений чорнослив поріжте. Для приготування крему ретельно змішайте банку згущеного молока, провареного протягом 1 години, з вершковим маслом. На блюдо викладіть випечені безе, посипте родзинками, чорносливом, горіхами. Зверху покрийте кремом.



Немає коментарів:

Дописати коментар