субота, 7 травня 2016 р.

Торт з бананами

Тісто:
1,5 склянки борошна,
1 склянка сметани,
сік 1 лимона,
1 ст. ложка кориці,
ванілін за смаком,
щіпка солі.
Начинка:
5 бананів,
1 яєчний жовток,
1 ст. ложка цукру.
Просійте борошно, додайте сметану, корицю, ванілін, лимонний сік і сіль. Замісіть тісто і розділіть його навпіл. Розкачайте 2 шари за розмірами форми, в якій буде випікатися торт. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть в неї один шар. Накрийте тісто шаром очищених від шкірки і нарізаних кружечками банани. Зверху покладіть другий шар тіста і злегка притисніть його краю змоченими пальцями. Поверхня торта змастіть збитим жовтком і посипте цукром. Випікайте протягом півгодини.






Немає коментарів:

Дописати коментар