Торт Скільки не їж, ще хочтся.
Тісто:
3 яйця,
1 склянка цукрової пудри,
3 ст. ложки какао,
3 ст. ложки 25%-ної сметани,
150 г маргарину, 1 ч. л соди,
1 ст. ложка оцту,
1,5 склянки борошна.
Крем: 0,5 л 25%-ної сметани,
1 склянка цукрової пудри,
0,5 пачки кокосової стружки,
лимонний сік, волоські горіхи,
чорнослив, консервовані вишні (за смаком).
Для прикраси:
50-100 г шоколаду.
Яйця збийте з цукровою пудрою в міксері, додати какао, густу сметану, розтоплений маргарин, соду, гашену оцтом, борошно. Замісіть тісто. Розділіть на 3 частини. Випікайте близько 15-20 хвилин.
Для приготування крему сметану збийте з цукровою пудрою до пінообразної маси.
Слідкуйте за тим щоб не перестаратися. Додайте кокосову стружку. Перемішайте. Додайте сік лимона або лимонної кислоти за смаком. Можна додати волоські горіхи, чорнослив, консервовані вишні.
Кожен шар змастіть кремом. Верх прикрасити тертим або розтопленим шоколадом.
Немає коментарів:
Дописати коментар