вівторок, 17 травня 2016 р.

Пікантний хліб з гарбузом

Інгредієнти:
2 склянки борошна,
400 г консервованого гарбуза,
2 білка,
1/2 склянки нежирної сметани,
1 склянка знежиреного молока,
1 стакан коричневого цукру,
1 ст. ложка розпушувача,
2 ч. л кориці,
1/2 ч. л мускатного горіха,
1/4 ч. л соди,
1/4 ч. л меленої гвоздики й імбиру,
1 ст. ложка вершкового масла.
Нагріти духовку до 170-180 градусів. Змастити форму вершковим маслом. У глибокій мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, соду, корицю, мускатний горіх, імбир і гвоздику. В іншому посуді змішати гарбуз, знежирене молоко, білки і сметану. Викласти гарбузову суміш в борошняну і все добре перемішати. Викласти тісто у форму і запікати при температурі 170-180 градусів до готовності.



Немає коментарів:

Дописати коментар