субота, 7 травня 2016 р.

Торт Чарівність

Тісто:
2,5 склянки борошна,
4 яєчних жовтки,
200 г вершкового масла,
1 склянка цукру,
1 ч. л соди,
1 пакетик ванільного цукру.
Крем: 4 яєчних білка,
3/4 склянки цукру,
1 склянку вишневого варення без кісточок.
Для прикраси:
1,5 склянки подрібнених волоських горіхів.
Масло добре розітріть з цукром і жовтками, додайте соду, ванільний цукор, борошно і швидко замісіть тісто.
Розділіть його на 3-4 частини, розкачати круглі пласти і випікайте на посипаному борошном деку пр температурі 230-240 градусів.
Для приготування крему охолоджені білки збийте з цукром в міцну піну і поступово додайте вишневе варення. Обережно перемішайте крем.
Готові пісочні коржі прослоите кремом. Сформуйте торт, верх і боки також змастіть кремом і посипати підсмаженими подрібненими горіхами.




Немає коментарів:

Дописати коментар