Яблучно - Карамельний пиріг
Інгредієнти:
2 склянки борошна,
1,3/4 склянки цукру,
4 ч. л кориці,
1 ч. л разрыхлитея,
1/2 ч. л соди,
1/4 ч. л солі,
1 склянку (неповний) розм'якшеного нежирного маргарину,
2 ч. л ваніліну,
6 білків,
2 склянки очищених і нарізаних яблук.
Для крему:
1,5 склянки цукрової пудри,
1/4 склянки розм'якшеного нежирного маргарину,
1/4 склянки коричневого цукру,
1 ч. л ваніліну,
4 ч. л знежиреного молока.
Нагріти духовку до 175 - 180 градусів.
Змастити форму для випічки маргарином і посипати борошном. Змішати борошно, цукор, корицю, розпушувач, сіль і соду в мисці. В іншому посуді змішати маргарин, ванілін, білки і яблука. З'єднати обидві суміші, добре перемішати і вилити тісто в підготовлену форму. Випікати 45-50 хвилин.
Викласти на тарілку і остудити протягом 30 хвилин. Тим часом приготувати крем, змішати віночком цукрову пудру, маргарин, цукор, ванілін, молоко і відразу змастити кремом охолоджений корж.
Немає коментарів:
Дописати коментар