субота, 7 травня 2016 р.

Фруктовий торт

Тісто:
1 склянка густих вершків,
3 ст. ложки рому,
0,5 ч. л кориці,
3 ст. ложки цукру,
ванілін за смаком,
сік 0,5 лимона,
щіпка солі,
борошно.
Начинка:
3 банана,
3-4 ст. ложки товчених горіхів,
1 яєчний жовток,
2 ст. ложки цукру.
В охолоджені вершки додайте ром, цукор, ванілін, корицю, лимонний сік, сіль і стільки борошна, скільки необхідно для одержання тіста, яке можна було б розкачати. Розкачайте тісто в 2 шари за формою і розміром аркуша. Змастіть лист вершковим маслом і викладіть на нього один шар тіста. Зверху розкладіть порізані кружечками банани і покрийте їх другим шаром. Проколіть тісто в декількох місцях виделкою, намажте жовтком, посипати товченими горіхами і цукром і випікайте в помірно нагрітій духовці до готовності.



Немає коментарів:

Дописати коментар