понеділок, 9 травня 2016 р.

Булочки з маслом

Тісто:
600 г борошна,
1 склянку молока,
30 г дріжджів,
2 ст. ложки сметани,
100 г вершкового масла,
2 ст. ложки цукру,
1/2 ч. л солі.
Начинка:
2 склянки маку,
0,5 склянки меду,
1 склянка цукру,
1 ст. ложка вершкового масла,
2/3 склянки родзинок,
1 яйце для змазування булочок.
Тісто приготувати опарним способом. Коли тісто підійде скачати його валиком, нарізати на шматочки, сплющити, покласти в середину начинку, перегнути по діагоналі і стиснути краю.
Покласти булочки на деко, дати підійти, змастити збитим яйцем і випекти в духовці при температурі 200 градусів.
Для приготування начинки, ошпарений мак збити з медом, цукром і вершковим маслом, додати родзинки.




Немає коментарів:

Дописати коментар